Värikuulataistelu kaveriporukan kesken?

Moni saattaa pohtia hyvää tekemistä kaveriporukan kesken. Ehkä kaverit ovat tuttuja koulu- tai armeija-ajoilta, eikä kenenkään kanssa olla oltu yhteydessä pitkään aikaan. Monella voi kuitenkin olla mielessä, että olisi mukava kokoontua porukalla muistelemaan menneitä ja vaihtamaan kuulumisia. Isommalle porukalle, ei välttämättä tunnu vain heti löytyvän sopivaa tekemistä. Aina on tietysti vaihtoehtona, että mennään yhdessä johonkin ravintolaan syömään, mutta silloin ei välttämättä päästä heti keskustelussa alkuun. Monia voi jännittää tilanne tavata vanhoja tuttuja, eikä keskustelu ehkä solju eteenpäin omalla painollaan. Siksi voikin olla mukava tehdä ensin porukalla jotain aktiviteettia, ja vasta sen jälkeen mennä vaikkapa porukalla syömään.

Ison porukan aktiviteetit eivät kuitenkaan välttämättä aina toimi, sillä monia pelejä, esimerkiksi biljardia tai minigolfia, pelataan yleensä pienemmissä ryhmissä. Mikä siis voisi olla hyvä tekeminen isolle kaveriporukalle? Oletko koskaan harkinnut värikuulataistelua jota käydään paineilmalla toimivilla välineillä? Se on hieno ja vauhdikas laji, joka soveltuu oikein hyvin isolle porukalle. Millainen tämä harrastus sitten oikein on, ja missä sitä voi harrastaa? Jos olet aikeissa kokoontua isolla kaveriporukalla tai aihe muuten vain kiinnostaa sinua, lue tästä artikkelista lisää.

Värikuulataistelu

Värikuulataistelussa jaetaan ensin puolet. On hyvä jos osallistujia on enemmän, koska silloin pääsee kunnon tunnelmaan, eikä vastustajia tarvitse etsiä ympäriinsä. Jokainen osallistuja saa suoja-asun, jotta omat vaatteet eivät sotkeudu. Lisäksi jokaiselle tulee kasvosuoja ja kypärä, koska ilma-aseilla ammutut värikuulat voivat napsahtaa kipeästi, mikäli ne osuvat päähän. Ja pahinta tietysti olisi, jos kuula osuisi silmään tai suuhun, joten asianmukainen varustus on tarpeen, jotta jokaisella on hauskaa. Jos ollaan viettämässä esimerkiksi polttareita tai syntymäpäiviä, voidaan pitää päällä jotain hupiasujakin. Sellaisia voivat olla esimerkiksi halloween asut, joilla saa varmasti piristettyä leikkimielistä taistelua.

Osallistujat saavat jokainen ilma-aseen, jossa on säiliö kuulia varten. Värikuulia voi mahtua säiliöön useampi sata, joten taistelua voi jatkaa pitkän tovin. Kun vastustajaa sitten ampuu värikuula-aseella, niin osuman tullessa, kuula leviää toisen haalareihin jättäen jälkeen väritahran. Näin tiedetään keneen on osunut ja miten paljon. Monesti pelin lopuksi saadaan yhteiset naurut, kun huomataan, että johonkin osallistujaan on osunut joka puolelle, mutta joku toinen taas on selvinnyt ilman osumia.

Värikuulataistelu on siis oikein hyvä keino pitää hauskaa kaveriporukan kesken. Jos pelin jälkeen on tarkoitus suunnata vaikkapa syömään, niin yhteistä jutun aihetta riittää varmasti.